Over Hanzebouw

De historische waarde van een pand is belangrijk voor Hanzebouw. Panden uit vervlogen tijden voor de toekomst bewaren, is onze passie. Al 25 jaar zetten we hiervoor onze expertises in.

Vakmanschap is waar het om draait. Of we nu een kerk restaureren, of een gedateerde keuken of badkamer aanpakken. We hebben oog voor detail en geloven in maximaal behoud van het oude. Dat maakt ons een kundige en betrouwbare partner.

Oog voor detail
Onze vakmensen hebben kennis van klassieke materialen, bouwstijlen en -technieken. We hebben een hoge mate van interesse voor geschiedenis. Hierdoor zijn we bevoorrecht om op die plekken te komen waar vakmanschap thuis hoort en bovendien wordt gewaardeerd. Samen werken we aan het behoud van historische waarde, met oog voor de toekomst.

Betrouwbaar
Uit ervaring weten we dat ieder project uniek is. Daarom geloven we in de kracht van een realistisch plan van aanpak en een betrouwbare planning, bij zowel restauratie, renovatie, onderhoud als herbestemming. Onze projectleiders bewaken altijd de grote lijnen maar kennen ook de details van een projekt. Ze kennen de normen en coördineren de werkzaamheden op de bouwplaats. Opdrachtgevers kunnen hun opdrachten met een gerust hart bij ons neerleggen.